Airshroud automatische onthullingsdoek

Lease vanaf nu uw geautomatiseerde afleverdoek!

Airshroud automatische onthullingsdoek 1
airshroud automatisch onthullingsdoek
Unieke ervaring

Bied uw klanten een unieke ervaring bij het afleveren van een nieuwe wagen.

Geautomatiseerd systeem

Het doek wordt automatisch van de wagen afgeschoven en opgerold voor de perfecte onthulling.

Personalisatie

Uw eigen logo toevoegen of een volledig custom design? Dat kan!

airshroud logo

Gedaan met saaie afleverprocedures en onthullingen!

Bezorg uw klanten een unieke ervaring tijdens de onthulling van hun nieuwe wagen. Met de Airshroud, een op afstand bestuurbare automatische onthullingsdoek, voelt uw klant zich extra speciaal. Start vandaag nog met de meest spectaculaire afleveringservaring in de auto-industrie. Een wagen in stijl onthullen tijdens een autoshow? Daar zorgt de Airshroud wel voor!

Met het Airshroud onthullingssysteem kunt u spanning toevoegen aan alle klantoverdrachten. Onthul de nieuwe wagen van uw klanten op magische wijze, met één druk op de knop van de afstandsbediening. Dit alles zonder enige menselijke tussenkomst.

Daarnaast is de kans erg reëel dat uw klanten de onthulling van hun nieuwe wagen filmen, wat onrechtstreeks extra reclame voor uw bedrijf oplevert wanneer deze video’s online worden gedeeld.

Honderden dealers en detailleringsbedrijven zijn reeds lid van de Airshroud-familie en leveren de premium 10/10 overdrachtservaring en laten hun klanten telkens opnieuw versteld staan. Wanneer onthult u de passie?

carxolutions x airshroud

Onthullingsdoek personaliseren?

Een eigen touch geven aan het afleverdoek door deze te laten personaliseren met uw eigen logo, of een compleet custom ontwerp? Vrijwel alles is mogelijk! U hoeft het ons maar te vragen en wij maken een offerte voor een gepersonaliseerd doek, volledig op maat gemaakt.

Meer info en bestellen

+32 472 83 52 99

beschikbaar van 10:00 – 19:00

Onthullingsdoek huren?

Een onthullingdoek huren kan natuurlijk ook! U hebt de Airshroud bijvoorbeeld slechts eenmalig voor een bepaalde gelegenheid nodig en wil deze niet leasen voor lange duur? Geen probleem! Stuur uw bericht via het contactformulier en duidt daarbij de optie ‘Ik wil eenmalig een Airshroud huren‘ aan.

Ontdek meer over de geautomatiseerde afleverdoek

Playlist

3 Videos

*Prijs exclusief btw en geldend voor een leasingperiode van 24 maanden. Personalisatie van het doek is niet inbegrepen.

Scroll naar top